Till startsidan Vad är ideellt arbete? För volontärer För föreningar Logga in / Registrera Om ideelltarbete.se

Uppnå era mål och visioner

Att som förening eller ideell organisation ha volontärer är en grundförutsättning för att man skall uppnå sina mål och visioner. På ideelltarbete.se hjälper vi er att hitta rätt volontärer till era uppdrag.

Det kan vara allt från engångsuppdrag vid något arrangemang till att kontinuerligt hjälpa till med något.

Era chanser ökar att hitta rätt personer

Det som är unikt med ideelltarbete.se är att här kan både föreningar och volontärer lägga ut annonser. På det viset ökar man föreningarnas och volontärernas möjligheter att hitta rätt person eller förening för uppdraget.

Om ni bara vill titta på vilka uppdrag som volontärer lagt ut på ideelltarbete.se så kan du gå till startsidan och göra en sökning eller så gör du en fritextsökning efter volontärer längst ner på den här sidan.

Vad väntar ni på?

Att registrera sig och använda tjänsten kostar naturligtvis ingenting. Så sätt igång och registrera er förening eller ideella organisation och lägg ut de uppdrag ni behöver hjälp med


På webbplatsen intyg.se Länken öppnas i nytt fönster finns lite intyg,mallar, exempel på arbetsuppgifter som hjälp för föreningar när det gäller ideellt engagemang eller anställning i förening.

Har du frågor och funderingar om din förening? Klicka då in dig på webbplatsen forening.se Länken öppnas i nytt fönster. Där  hittar du allt du behöver veta som ideell förening.

Arrangera möten, styrelsearbete,utveckla, planera, finansiera. Friametoder.se Länken öppnas i nytt fönster har som namnet antyder fria metoder och hjälp för detta och mycket annat.


Kontakt

Anders Johansson
070-3824156
admin@ideelltarbete.se  Relaterade länkar

Länkar till intressanta organisationer där biståndsarbete och att hjälpa andra står i fokus plus lite andra webbplatser som kan vara intressant för föreningar.

Hand in Hand Länken öppnas i nytt fönster
Kooperation utan gränser Länken öppnas i nytt fönster
mattecentrum.se Länken öppnas i nytt fönster
Röda korset Länken öppnas i nytt fönster
Sida Länken öppnas i nytt fönster
SOS-barnbyar Länken öppnas i nytt fönster

Sveriges föreningar Länken öppnas i nytt fönster