Till startsidan Vad är ideellt arbete? För volontärer För föreningar Logga in / Registrera Om ideelltarbete.se

Detta är en webbplats där ideellt arbete (volontärarbete) står i centrum. En kontaktyta och mötesplats mellan föreningar och engagerade människor som är intresserade av ideellt arbete.

Föreningarna har möjlighet att annonsera efter personer som är intresserade av att hjälpa till. Privatpersoner kan lägga in en intresseanmälan där de anger vilket område de vill jobba ideellt med.

Föreningarna kommer enkelt att kunna se vilka områden som personen ifråga är intresserad av och på så sätt lättare hitta personer som är villiga att arbeta ideellt med just det område föreningen är aktiv inom.

Som vanlig besökare kan du söka bland alla uppdrag från föreningar / organisationer och skicka in en intresseanmälan om du tycker uppdraget verkar intressant.

Föreningar / Organisationer som vill lägga ut uppdrag och volontärer som vill annonsera efter uppdrag måste först registrera sig och skapa ett eget konto. När man har skapat sitt konto så kan man direkt börja lägga ut annonser.

Svaren som kommer in skickas dels till din registrerade epostadress och sparas även i vår databas så du kan titta på dom när du loggar in.

Om du har några synpunkter på webbplatsen både positiva och negativa, eller idéer om förbättringar så maila mig gärna.

Allt är naturligtvis gratis och kommer alltid att vara det :)


Kontakt

Anders Johansson

Anders Johansson
070-3824156
admin@ideelltarbete.se